landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

De vzw Roosdaalse sportraad organiseert i.s.m. het actiecomité Kom op tegen Kanker, de gemeente en Pasar Roosdaal op zondag 1 juli 2018 een Fietstocht & Gezondheidsrally t.v.v. Kom op tegen Kanker.

Wat:

Wandeltocht: 8 km
Fietstocht: 25 km

Inschrijven:

Tussen 13.00 en 16.00 uur

Waar:

In de tent in de tuin van de pastorij aan zaal Ons Huis

Deelnameprijs:

2,50 euro per persoon
1,00 euro per persoon voor groepen
Kinderen t.e.m. 3 jaar gratis

Terugkomst:

Vóór 18.00 uur

Prijsuitreiking met mooie prijzen:

tussen 18.30 uur en 19.00 uur

De opbrengst gaat integraal naar Kom op Tegen Kanker.

De routes van de Fietstocht en Gezondheidsrally:

Foto grasvolleybaltornooi

Op zaterdag ging het 2e Volleybal- en Kub tornooi van de Roosdaalse Sportraad vzw door op de terreinen van FC Flora.

Het tornooi kende met 7 kub- en 6 volleybalploegen een mooie opkomst en, evenwel zonder zon, maar nog belangrijker, zonder regen en zonder wind, bijna ideale omstandigheden.

Het Kub-tornooi werd gewonnen door de ploeg "Forza SGI" uit Lennik, op de tweede plaats "Manus" en brons was voor "Okra Borchtlombeek 3", de laureaten van verleden jaar.

Bij het Volleybaltornooi won ""VC De Kroon" de finale tegen "Pavo" en ging de derde plaats naar de jongens van "Altijd Jong 2" die het in de kleine finale in een driesetter nipt haalden van de immer enthousiaste meisjes van "Winx".

Elke deelnemer kreeg van het bestuur van de Roosdaalse Sportraad vzw en Schepen voor Sport, Johan Van Lierde een aandenken en per ploeg zorgde het gemeentebestuur voor een Collipakket van Olympia."

Foto kubbtornooi

Foto kubb

Vzw Roosdaalse Sportraad organiseert i.s.m. de gemeente en de Roosdaalse volleybalclubs haar 2de Roosdaalse Grasvolleybal- en Kubbtornooi.

Waar: Terreinen van FC Flora (Monnikveldstraat)
Wanneer: 19 mei 2018 om 10u00. Spelers worden om 09u30 verwacht.
Prijs:

  • € 30,00 per volleyploeg
  • € 10,00 per kubbploeg

Voor elke deelnemende ploeg is er een prijs voorzien.
Praktische informatie: Een Kubbploeg bestaat uit 3 spelers. Het aantal spelers voor een volleybalploeg wordt nog bepaald. Ploegen mogen gemengd zijn.
Inschrijven: ten laatste maandag 14 mei 2018 bij inge.vanderstappen@roosdaal.be.

Logo Vlaams-Brabant

Naar aanleiding van de opmaak van een nieuwe editie van het fietsnetwerk lanceert de provincie Vlaams-Brabant het label "Fietsers  welkom".

Baat u een café, koffiehuis,… uit waar fietsers graag op adem komen en hebt u zin om de uitbating op kaart te zetten als fietsvriendelijke horecazaak en dit helemaal gratis? Dan is het fietslabel "Fietsers  welkom" iets voor u.

Na het succes van de vorige 4 kerstmarkten zal er op zondag 17 december 2017 een vijfde editie plaatsvinden en dit op het domein van het Proefcentrum Pamel, Molenstraat 26 te 1760 Roosdaal.

Wie ons vorig jaar een bezoekje bracht, zal alvast terugdenken aan de gezellige sfeer die er deze dag heerste. Zo kan je ook terug deelnemen aan onze zaklampenwandelzoektocht met vertrek tussen 15u30 en 17u00, welke onderweg voorzien is van het nodige speurwerk alsook van een hapje en een drankje.

De hele zomer lang kan je samen met je (groot)ouders, vrienden en familie op schattenjacht! Neem tussen 1 juli en 31 augustus 2017 deel aan ‘de Schatten van Vlieg’ en verzamel leuke geurgadgets en geurpakjes boordevol spelletjes!

Het thema doorheen de zoektochten is ‘Ruik jij wat ik ruik?!’. Vers gemaaid gras, een pas geschilderd doek of een heel oud boek…van welke geur hou jij het meest? Leer ruiken met je ogen, handen, oren en mond.

info@roosdaal.be - © 2018 Gemeente Roosdaal - Privacyverklaring Roosdaal