landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Werken Assesteenweg en Ninoofsesteenweg - Update

De belangrijke nutswerken langs de Assesteenweg (N285) en Ninoofsesteenweg (N8) zitten op schema. Op vrijdag 25/8 ging de Ninoofsesteenweg terug open en op vrijdag 1/9 gebeurde hetzelfde voor het grootste deel van de Assesteenweg tot de Fossebaan. Op vrijdag 15/9 gaf Fluvius ook het laatste stuk van de N285 vrij. Daarmee is de vooropgestelde deadline gehaald.

In de komende periode wordt verder gewerkt aan de aanleg richting van de E40, inclusief een grote onderboring onder de autosnelweg en de spoorlijn. Maar die werken hebben een veel kleinere impact op het verkeer. Als het weer geen roet in het eten gooit, zijn alle werken begin december afgerond.

Via de nutswerken, die worden uitgevoerd door aannemer TM Waas-Tech, versterkt en vernieuwt Fluvius de elektriciteitsnetten in de regio. Verouderde delen van het elektriciteitsnet worden vervangen en waar nodig worden nieuwe of zwaardere kabels aangelegd. Het elektriciteitsnet in de buurt krijgt daarmee een flinke upgrade.

Fluvius wil de betrokken gemeentebesturen van Ternat, Lennik en Roosdaal én alle buurtbewoners alvast van harte bedanken voor hun hulp en begrip. Onze dank gaat natuurlijk ook uit naar onze aannemer TM Waas-Tech en alle collega’s die betrokken zijn bij de voorbereiding en de uitvoering van deze werken, ook in volle zomerperiode.