landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Kom op tegen Kanker - Iedereen 1000

Trap mee tegen kanker tijdens Iedereen 1000

Samen zoveel mogelijk kilometers fietsen. Tegen kanker en voor kankeronderzoek. Dat is het doel van Iedereen 1000, een actie voor Kom op tegen Kanker tijdens de week van hemelvaart.

Van 10 tot en met 16 mei 2021 deelt Kom op tegen Kanker daarom 8 fietslussen van elk 125 km. Die lussen zijn verdeeld over alle provincies en doen de mooiste plekjes in elke regio aan.

Iedereen 1000 in onze gemeente
Het parcours doorkruist ook onze gemeente! Hierbij een warme oproep om deel te nemen. Je hoeft natuurlijk geen 125 km te fietsen, al mag dat natuurlijk wel. Je kunt ook perfect in je eigen omgeving kilometers malen. Vergeet je tochtje naar de bakker bijvoorbeeld niet. Elke kilometer telt en toont kankerpatiënten dat ze er niet alleen voor staan.

2 miljoen euro voor kankeronderzoek
Elke kilometer telt, elke euro ook. Tijdens Iedereen 1000 willen we immers al fietsend geld inzamelen voor kankeronderzoek. Dat kan door je te laten sponsoren, of door (je omgeving aan te moedigen) een gift te doen. Doel is immers om samen met alle andere fietsers tegen het einde van het hemelvaartweekend 2 miljoen euro aan kankeronderzoek te schenken. Zo zorgen we ervoor dat de levenskwaliteit en overlevingskansen van kankerpatiënten ook na deze coronaperiode blijven stijgen.

10 euro, 1000 km fietsplezier
Allemaal samen houden we de gereden kilometers en het ingezamelde geld bij in de app atlasGO. Daarin kun je elkaar ook aanmoedigen, bijvoorbeeld door foto’s (met unieke Iedereen 1000-filter) te posten, high fives uit te delen of berichten te sturen.

Klaar voor de uitdaging? Surf dan meteen naar iedereen1000.be, registreer je voor 10 euro, download de 8 fietslussen - samen goed voor 1000 km fietsplezier - of plan je tochtjes bij jou in de buurt en … trappen maar!