landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Foto huisnummerplaatjes

Een duidelijk zichtbaar en correct aangebracht huisnummer is belangrijk.  Het zorgt er voor dat postbodes, taxichauffeurs maar vooral ook hulpdiensten vlot een huis kunnen terugvinden.

Een duidelijk huisnummer redt levens!

U kunt een gratis huisnummerplaatje afhalen bij dienst burgerzaken, Brusselstraat 15, 1760 Roosdaal.

Door problemen met het gebouw in Asse zijn de registratie- en kadasterkantoren die zich in het administratieve gebouw in de Mollestraat in Asse bevonden, verhuisd.

Voor de gemeenten Affligem, Asse, Dilbeek, Gooik, Lennik, Liedekerke, Merchtem, Opwijk, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat vindt u voortaan:

  • het registratiekantoor (Rechtszekerheid) op de 5de verdieping van de Regentschapsstraat 54 in 1000-Brussel
  • het kadasterkantoor (Opmetingen & Waarderingen) in het FINTO-gebouw (verdieping 29P) aan de Kruidtuinlaan 50, bus 396 in 1000-Brussel

Op 1 januari 2018 wordt de omgevingsvergunning van kracht voor alle lokale besturen in Vlaanderen. De nieuwe regelgeving wijzigt de procedures, de termijnen, de manier van indienen en vele andere aspecten. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste wijzigingen:

Hebt u opmerkingen of klachten omtrent werken in uw straat, uitgevoerd door één van de nutsmaatschapijen kan u deze ook via het gemeentebestuur melden.

Wat kan je wel en wat kan je niet via het gemeentebestuur melden?