landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Digitale nieuwjaarsreceptie

 

rafcoppensVrijdag 22 januari 2021 vanaf 19u30 heffen we het glas op het nieuwe jaar.

Niet zoals gebruikelijk gezellig samen in een zaal, maar geen nood ... het virtuele alternatief wordt minstens even gezellig.

Zet de hapjes en de fles bubbels uit je aperitiefpakket alvast klaar en geniet ondertussen van de hopelijk hilarische voorstelling door Raf Coppens, live vanop het podium van GC Het Koetshuis.

Via deze link krijg je toegang tot de livestream van onze digitale nieuwjaarsreceptie (de link zal openen in een nieuw browservenster):

 

https://youtu.be/mIQDicvfSsA

 

Even mee in beeld op het podium?

Eerder deze week zijn we alvast even gaan proefdraaien en zochten we ook naar mogelijkheden om toch wat interactie te creëren tussen Raf en het publiek thuis. Via een Teams-meeting geprojecteerd op het grote scherm op het podium hoopten we ervoor te zorgen dat jullie te zien en te horen zouden zijn in de schouwburg en het er zo toch op zou lijken dat er publiek in de zaal aanwezig is.

Helaas … door technische beperkingen lopen beeld en geluid van de Teams-meeting en van de livestream niet altijd gelijk wat een vlot verloop niet zou bevorderen. Een lachsalvo 10 seconden na een grap lijkt niet zo handig 😉

En toch … willen we graag enkele vrolijke gezichten zien op onze “publieksmuur” op het podium, dus hierbij deze oproep: op www.roosdaal.be/receptie vind je morgen naast de link naar de livestream ook een link naar een Teams-meeting. Hier kan je tijdens het optreden aansluiten (zonder microfoon maar MET camera) en verschijn je met een beetje geluk tussen het virtuele publiek. Gekke bekken toegestaan!

 

Klik hier om deel te nemen aan onze publieksmuur