landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Boekenkaftdag Ezelsoor 2020

Boekenkaftdag Ezelsoor

UPDATE:
Op woensdag 2 september vindt de tweede boekenkaftdag Ezelsoor plaats. Gezinnen met kinderen kunnen op een afgesproken tijdstip tussen 13u en 18u in de bibliotheek van Roosdaal terecht om hun boeken te kaften met originele kaftpapieren!

Om deze activiteit veilig te laten verlopen met het oog op de maatregelen tegen COVID-19, is het aantal deelnemende gezinnen per uur beperkt. Inschrijven vooraf is dan ook verplicht! Tijdens jullie gekozen uur kan je naar hartenlust boeken kaften, knutselen en een illustratie krijgen van de professionele illustrator.

Wil jij er graag bij zijn? Schrijf je gezin dan snel in via deze link: https://cally.com/pexijiyrvf5996fm
Je kiest eerst een tijdstip waarop je wenst langs te komen, geeft in de opmerking het geschatte aantal gezinsleden (kinderen + begeleider) mee en geeft je mailadres en naam op.

Op 2 september kan je naar de bib komen op je gekozen tijdstip. De medewerkers zullen je bij aankomst een tafeltje toewijzen. Er wordt uiteraard veel aandacht geschonken aan (hand)hygiëne. En aan de begeleiders wordt gevraagd om een mondmasker te dragen!

We verwelkomen je graag op onze coronaproof boekenkaftdag!


Ook dit jaar kan je bij het begin van het nieuwe schooljaar je boeken kaften op een plezante manier! De bibliotheek en jeugdraad Roosdaal slaan op woensdag 2 september namelijk opnieuw de handen in elkaar voor Ezelsoor, een gratis boekenkaftdag voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar!

Kom je ook je boeken kaften met unieke kaftpapieren gemaakt door leeftijdsgenoten uit de deelnemende gemeentes? Dit jaar is er voor het eerst een uniek Roosdaals kaftpapier, waaraan verschillende leerlingen van het atelier Beeldende kunsten van ABAK hebben meegewerkt!

Krijg je graag een handje hulp bij het kaften? Of wil je liever zelf je boeken personaliseren, een knutselactiviteit doen of een handgetekende illustratie van een professionele illustrator krijgen? Spring dan zeker eens binnen tijdens Ezelsoor!

De Roosdaalse editie van dit (uiteraard coronaproef) boekenkaftfeestje vindt plaats op woensdag 2 september 2020 van 13u00 tot 17u00 in de bibliotheek van Roosdaal (Brusselstraat 15)

De boekenkaftdag Ezelsoor is een bovenlokaal project dat in onze gemeente wordt georganiseerd door de jeugddienst, jeugdraad en bibliotheek van Roosdaal. Meer informatie volgt op www.ezelsoor.info of www.roosdaal.be, via jeugd@roosdaal.be of 054 89 13 52

Moet je geen boeken meer kaften, maar vind je kaften stiekem supertof? We kunnen altijd nog vrijwilligers gebruiken om de bezoekers op weg te helpen met kaften! Geef ons een seintje op jeugd@roosdaal.be!