landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Affiche zaklampenwandelzoektocht 2018

Zaklampenwandelzoektocht

Na het succes van de vorige 6 kerstmarkten zal er op zondag 15 december 2019 een zevende editie plaatsvinden van de zaklampwandelzoektocht met kerstmarkt en dit op de gemeentelijke basisschool Triangel Pamel, Brusselstraat 27 te 1760 Roosdaal.

Wie ons vorig jaar een bezoekje bracht, zal alvast terugdenken aan de gezellige sfeer die er deze dag heerste. Zo kan je ook terug deelnemen aan onze zaklampenwandelzoektocht met vertrek tussen 15u30 en 17u00, welke onderweg voorzien is van het nodige speurwerk alsook van een hapje en een drankje. De tocht is ongeveer 8 à 9 km lang. Bij de terugkeer van de wandeling is er mogelijkheid tot racletten, het eten van hot-dogs en kan men nagenieten met een streekbiertje. Tegelijkertijd kan je ook de kerstsfeer opsnuiven op de kerstmarkt (reeds vanaf 14.30 uur).

Prijs:

  • 6,00 EURO voor volwassenen (>12 jaar)
  • 4,00 EURO voor mindervaliden
  • 3,00 EURO voor kinderen (>3 jaar)
  • tot 3 jaar gratis

(Gluhwein of warme choco, aandenken, verzekering, mooie prijzen, sneeuw en koude zijn in de prijs begrepen).

Verder wordt onze kerstmarkt geanimeerd door verscheidene attracties zoals kerstmuziek, leuke kerstversiering, … .

Naar aanleiding van deze speciale gelegenheid bieden wij jullie de mogelijkheid tot het huren van een standplaats waar jullie jullie producten kunnen aanbieden, activiteiten kunnen promoten, … . We konden vorig jaar ook rekenen op een grote opkomst, dus jullie producten worden zeker gezien!

Interesse om een standplaats te huren (ten laatste tegen 7 december 2018) of zich in te schrijven voor de zaklampenwandelzoektocht. Hier vind je ook de algemene voorwaarden terug voor het huren van een standplaats. We raden ten stelligste aan deze grondig te lezen en dit om een vlotte samenwerking te bekomen tussen de standhouders en de organisatie.  Hebben jullie nog vragen, dan kan u deze stellen door te mailen naar inge.vanderstappen@roosdaal.be.