landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Affiche Roosdaal Zomert 2022

Roosdaal Zomert 2022

Juli en augustus, dat is steevast ook 4 avonden Roosdaal Zomert! Ook dit jaar mogen jeugdraad en jeugddienst Roosdaal, JH Splinter en de jeugdbewegingen de bezoekers verwarmen met fijne muziek en zomerse sfeer.

We verwelkomen je graag op donderdag 7 juli, 14 juli, 18 augustus en 25 augustus op het terras van JH Splinter en GC het Koetshuis.

Het programma:

Donderdag 7 juli - Les Poulains Flandriens

De twee heren van Les Poulains Flandriens brengen akoestische versies van Belpop hits uit alle tijden en in alle stijlen.

Donderdag 14 juli: Fête Laweit

Een swingband met de bedoeling om het publiek een swingende avond vol muziek en dansen te geven! En dan bedoelen ze ook echt DANSEN!

Donderdag 18 augustus: ZENNETOER THROWBACK - Early Pedestrian & NEVA

Early Pedestrian

Een 3-koppige Alternatieve Punk/Rock 'n Roll garage band uit Londerzeel.

NEVA

Een statig en lustig kwartet geboren op PXL MUSIC in Hasselt, is het resultaat van wanneer een onschuldige hobby een lichte obsessie werd. Door hun mix van alternatieve pop en elektronica kleuren ze met hun muziek buiten de lijntjes van het synth pop genre. Hun debuut-EP verscheen begin 2021. Sindsdien is het repertoire iets harder, elektronischer en misschien zelfs iets stouter.

Donderdag 25 augustus – i.s.m. GROS: Astro Zeniko & Bal Merklez

Astro Zeniko

Deze band is hét vaccin dat je nodig hebt voor een geslaagde avond. Better than drinking bleach!

Bal Merklez

Het meest energieke, humoristische, opzwepende en ontroerende balkan-klezmerorkest van Belgische bodem. Een bende van dat soort kaliber die het niet nalaat om van elke gelegenheid een onvergetelijk feestje te maken.

Praktisch:

Alle avonden van Roosdaal Zomert worden georganiseerd op het terras van JH Splinter en Gemeenschapscentrum het Koetshuis. De toegang is gratis! De deuren openen telkens om 20u.
Volg ons op Facebook (Vrije Tijd Gemeente Roosdaal) of Instagram (jeugdinRoosdaal) voor alle updates! Meer info op de evenementpagina: www.facebook.com/events/1204758470264518/1204758473597851/