landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Burgerbevraging gemeente- & stadsmonitor

Burgerbevraging gemeente- & stadsmonitor in je brievenbus

Is het leuk wonen in je buurt? Kan je veilig fietsen in Roosdaal? Is er voldoende groen? Hoe tevreden ben je over de voorzieningen en diensten in Roosdaal?

Voor Roosdaal is het belangrijk om te weten wat je denkt over ons. Daarom organiseert het Agentschap Binnenlandse Bestuur van de Vlaamse overheid, i.s.m. Statistiek Vlaanderen, de grootschalige bevraging Gemeente- & Stadsmonitor. In de periode van woensdag 9 september tot eind oktober 2020 worden bijna 400.000 inwoners over heel Vlaanderen van 17 tot 85 jaar uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen.

Jouw medewerking aan deze burgerbevraging is vrijwillig, maar wel van groot belang. Hoe meer mensen deze bevraging invullen hoe beter en juister de resultaten kunnen worden berekend. Bovendien krijg je met deze bevraging de kans om je mening te geven over de thema’s die in Roosdaal belangrijk zijn. Als je de vragenlijst volledig invult, maak je kans op een geschenkbon van 12 euro.

Vlaanderen respecteert de privacy van elke burger. We maken alleen analyses op gemeentelijk niveau en werken volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Meer info vind je op www.gemeente-en-stadsmonitor.vlaanderen.be. Op deze website kan je ook alle resultaten van de vorige bevraging raadplegen.