Brusselstraat 15
1760 Roosdaal

Tel: 054 89 13 00
Fax: 054 89 13 01
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken


Openingsuren
Maandag – vrijdag:8.30 tot 12u
Dinsdagavond:18 tot 19.30u
Woensdagnamiddag:13 tot 16u

Alle diensten zijn gesloten op:

  Maandag 25 december 2017
Dinsdag 26 december 2017
Maandag 1 januari 2018
Dinsdag 2 januari 2018

Alle openingsuren 
contactgegevens
Schrijf je in op de nieuwsbrief


BEKENDMAKINGEN

Werken bij de gemeente of
het OCMW van Roosdaal?

Klik hier voor
alle info over onze

VACATURES

 Wij zoeken momenteel:

Cultuurbeleidscoördinator
voltijds (38/38)
statutair - B1-B3

webbanner_hartveilig_medium_gemeente.jpg
uit_ingeven.jpg
Gevonden fietsen

Is je fiets verloren of gestolen?

Misschien werd hij al teruggevonden! Vaak wordt je fiets teruggevonden in de buurt van waar je hem verloor.

www.gevondenfietsen.be

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?
Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter - van 20 tot en met 24 november 2017 Afdrukken E-mail
 

de_week_van_de_afvalophaler_2017.jpgTijdens deze week roepen we op om de afvalophalers én parkwachters speciaal te bedanken.

Dagelijks zijn in onze gemeente mensen in de weer om het huishoudelijk afval op te halen aan huis of in te zamelen op het containerpark. Ook ruimen vele medewerkers zwerfvuil en sluikstorten op.
Deze dienstverlening gebeurt niet altijd in de meest optimale omstandigheden. De medewerkers trotseren weer en wind, worden vaak geconfronteerd met onveilige verkeerssituaties en krijgen regelmatig te maken met onaangepast gedrag.

Uit onderzoek blijkt de confrontatie met onaangepast gedrag – jammer genoeg - bijna dagelijkse kost.
Dat onaangepast gedrag kan verschillende vormen aannemen: voertuigen die gevaarlijke manoeuvres maken op het ogenblik dat afval wordt opgehaald, automobilisten die weinig of geen geduld hebben en de ophaalwagens bruusk inhalen en de pas afsnijden, bumperkleven, toeteren…

Ook het containerpark blijft er niet van gespaard: inwoners die bewust de aanwijzingen van de parkwachters om afval correct sorteren negeren en daarover in discussie gaan, verbaal geweld, intimidatie…

Tijdens de week van de Afvalophaler roepen we iedereen op om onze afvalophalers, gemeentearbeiders én parkwachters te bedanken.

Tijdens deze week zal er gesensibiliseerd worden door middel van een TV-spot met bekende BV's en bedankstickers die verspreid werden via de ID-krant van Intradura. Deze stickers zullen ook in Het Laatste Nieuws (abonnees – 18/11) terug te vinden zijn. Deze stickers kunnen tijdens ‘de Week van de Afvalophaler’ (20/11 - 24/11) op de restafvalzak, PMD-zak of GFT-zak gekleefd worden. Op die manier krijgen de ophalers een bijzondere appreciatie, een figuurlijk schouderklopje voor het dagelijkse werk!

De stickers en de promotiecampagne zijn maar een opstapje. Een vriendelijke groet met opgestoken hand of een “merci” tijdens een ontmoeting met een parkwachter of ophaler kan al meer dan genoeg zijn. Dat kost niets, maar wordt des te meer geapprecieerd.

Doe mee en bedank de afvalophalers, parkwachters en gemeentearbeiders. Ze verdienen respect!

met_complimentjes_gooien_mag.jpg

Maak een foto van je bestickerde afvalzak en post hem op sociale media met hashtag #HouHetNet. Zo deel je ook jouw respect voor afvalophalers en recyclageparkwachters. Dank u!

Gewijzigd op ( donderdag, 9 november 2017 )
 
Volgende >