Brusselstraat 15
1760 Roosdaal

Tel: 054 89 13 00
Fax: 054 89 13 01
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken


Openingsuren
Maandag – vrijdag:8.30 tot 12u
Dinsdagavond:18 tot 19.30u
Woensdagnamiddag:13 tot 16u

Alle diensten zijn gesloten op:

  Maandag 25 december 2017
Dinsdag 26 december 2017
Maandag 1 januari 2018
Dinsdag 2 januari 2018

Alle openingsuren 
contactgegevens
Schrijf je in op de nieuwsbrief


BEKENDMAKINGEN

Werken bij de gemeente of
het OCMW van Roosdaal?

Klik hier voor
alle info over onze

VACATURES

 Wij zoeken momenteel:

Cultuurbeleidscoördinator
voltijds (38/38)
statutair - B1-B3

webbanner_hartveilig_medium_gemeente.jpg
uit_ingeven.jpg
Gevonden fietsen

Is je fiets verloren of gestolen?

Misschien werd hij al teruggevonden! Vaak wordt je fiets teruggevonden in de buurt van waar je hem verloor.

www.gevondenfietsen.be

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?
Inbraken? 1 dag niet Afdrukken E-mail
 

inbraken_1_dag_niet.jpgWist je dat er in België meer dan 200 woninginbraken per dag worden gepleegd? De sociale kosten die hieraan verbonden zijn, zijn aanzienlijk: wij betalen jaarlijks meer dan 350 miljoen euro…

Het is hoog tijd om allemaal samen tegen dit fenomeen op te treden!

Op 27 oktober 2017 zal de actiedag ‘1 dag niet’ plaatsvinden. Op deze dag zullen wij woningdiefstallen bestrijden. 1 dag zonder inbraken in België en in Nederland.

Hoe deze doelstelling bereiken? Alleen met uw hulp. Doe iets om van uw woning, straat en wijk een veilige plek te maken en dieven een halt toe te roepen. Help ons om gedurende een volledige dag de preventie van woninginbraken onder de aandacht te brengen!

Sinds 2008 blijft het aantal woninginbraken stijgen om in 2013 zelfs 75.000 feiten te bereiken, hetgeen meer dan 200 inbraken per dag vertegenwoordigt. De sociale kosten die hieraan verbonden zijn, zijn aanzienlijk: wij betalen jaarlijks meer dan 350 miljoen euro… Wij hebben dus een slimme en gezamenlijke aanpak nodig, waarbij aandacht wordt besteed aan de verschillende schakels van de veiligheidsketen. Preventie vormt ongetwijfeld één van de belangrijkste van deze schakels!

Het is hoog tijd om allemaal samen tegen dit fenomeen op te treden!

Daarom zal op 27 oktober 2017 de derde Belgische actiedag «1 dag niet» plaatsvinden. Deze actie vond in 2013 voor het eerst plaats in Nederland, en was een echt succes. Wij – een groep enthousiaste burgers en professionals uit de vier uithoeken van België – verenigen onze krachten om deze preventieboodschap te verspreiden.

De actiedag biedt elke inwoner – u dus – een platform om na te denken en een initiatief te nemen om van uw woning, straat en wijk een veilige plek te maken. Wat kunt u doen? ‘1 dag niet’ moedigt uw lokale initiatieven aan, want de som van kleine lokale acties vormt een sterk geheel. Maak samen met ons, maar vooral met uw gezin, buren, vrienden, vereniging of school, van deze dag een echt succes. Samen kunnen wij het aantal inbraken verminderen en een dag zonder inbraken kennen. Plaats uw initiatief op de website www.1dagniet.be!

27 oktober 2017: 1 dag niet!

Hoe deze doelstelling  bereiken? Alleen met uw hulp. Doe iets om van uw woning, straat en wijk een veilige plek te maken en dieven een halt toe te roepen. Help ons om gedurende een volledige dag de preventie van woninginbraken onder de aandacht te brengen!

7 manieren om inbrekers te ontmoedigen

Gewijzigd op ( dinsdag, 24 oktober 2017 )
 
< Vorige   Volgende >